Washologi

Vardagssysslorna är inte alltid en dans på rosor. Därför tycker vi att det är extra roligt att lyfta produkter som gör vardagens måsten lite härligare, vardagslyx helt enkelt!

Washologi är ett svenskt tvättkoncept med produkter där miljö, hållbarhet och snygga förpackningar står i centrum. Med närproducerad, klimatneutral tillverkning och väldoftande produkter paketerade i snygga förpackningar utmanar Washologi konkurrenterna på tvätthyllan. 

Förhoppningsvis hjälper dessa produkter på vägen mot en härligare stund i tvättstugan.

Tvättmedel

Tvättmedlet Fintvätt är fritt från enzymer, blekmedel samt färgämnen och passar därför utmärkt för plagg i ull, siden och andra känsliga material som behöver extra omsorg. Lanolin och silkesextrakt vårdar, mjukgör och återfettar fibrerna så att plaggen håller längre. 

Vit & kulörtvätt är ett högkoncentrerat tvättmedel som verkar effektivt mot lukt och smuts redan vid 30 grader. Tvättmedlet innehåller varken färgmedel eller blekmedel, så för en naturligt blekande effekt till vittvätten, tillsätt natriumbikarbonat.  

Mjukmedel

Washologi’s mjukmedel är veganska, fria från talg och onödiga kemikalier. Tack vare att mjukmedlet är högkoncentrerat krävs endast 10 ml per tvätt. Läs mer om de olika tvättmedlet nedan.

FIN
Doftar ljuvligt av mimosa och mjukgör din tvätt samtidigt som det minskar statisk elektricitet. Mjukmedlet innehåller silkesextrakt som vårdar fibrerna i plaggen och gör att det passar utmärkt att tvätta mer känsliga material i, till exempel ull, kashmir, siden och spets.

LÄNGTAN
Med en hint av bomullsblomma vårdar och ger mjukmedlet din tvätt en mjuk känsla. Dessutom underlättar det vid strykning och statisk elektricitet försvinner. 

Linnevatten

Med linnevatten och vädring får plagget en nytvättad, fräsch känsla, utan att du behöver tvätta dina plagg efter varje användning. De härliga dofterna kommer av naturliga extrakt och linnevattnet är fritt från färgämnen. Linnevattnet hjälper motverka statisk elektricitet och fungerar på alla material.