Who´s always by your side?

Who’s always by your side?

Har du också en vän som alltid finns där för dig? Som står vid din sida i vått och torrt, i skratt och gråt? Tävla tillsammans, och vinn underkläder åt er båda!

 

Hur ska jag göra?

Dela en bild eller video på dig och din vän på Instagram. Berätta vad som är bäst med din vän, har ni kanske upplevt något särskilt tillsammans? Motivera varför just ni förtjänar att vinna. Glöm inte att tagga bilden med #twilfitbyyourside och @twilfit.

 

Vad kan jag vinna?

Priset är en Twilfitting, där du och din vän får hjälp av våra professionella underklädesexperter att prova ut plagg till ett värde av sammanlagt 3000 kronor från Twilfits eget varumärke.

 

När vinner jag?

Tävlingen pågår från 17 november till och med söndag 22 december. Varje advent utses en vinnare som presenteras via Twilfits instagramkonto. Totalt 4 vinnande bidrag utses. För att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag måste du ha ett öppet konto under hela tävlingsperioden.

 

Fullständiga tävlingsvillkor

Vinnarna utses av representanter från Twilfit och besluten kan ej överklagas. Personer anställda av Twilfit, eller deras anhöriga, får inte delta i tävlingen. Vinnarna kontaktas genom DM på Instagram.Genom att delta ger du Twilfit rätt att hantera ditt bidrag, samt kontaktuppgifter för att kunna administrera tävlingen, och även rätt att publicera ditt tävlingsbidrag i Twilfits kanaler.