Tävlingsvillkor

Allmäna tävlingsvillkor för dig som deltar i våra tävlingar!

Just nu har vi en pågående tävling i samarbete med Rayville

Tävla om en övernattning på Yasuragi

Alla behöver vi fly vardagen och lämna världen utanför för en stund. Motivera varför du och en vän behöver en helg tillsammans och du kan vinna en övernattning på Yasuragi, det japanska badet strax utanför Stockholm. Ni får bo tillsammans en natt i dubbelrum, fri tillgång till bad, varma källor, bastu samt aktiviteter som meditation och yoga. På kvällen bjuds ni på japansk Teppanyaki-middag och avslutar med en härlig frukostbuffé dagen därpå.

Du som kommer på plats 2-10 vinner en valfri pyjamas från Rayville.

För mer info om Yasuragi, se här; https://yasuragi.se/

 

TÄVLA HÄR!

Skicka ditt bidrag till tavling@twilfit.se senast 16 november.

Värdet för första priset är ca 3500 kr. Värdet på pyjamas är 299-849 kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Kan ej bytas ut mot kontanter eller presentkort eller dyl.

Inga resekostnader ingår i vinsten utan den står vinnaren för. 

VILKA FÅR TÄVLA?

För att få tävla måste du vara folkbokförd i Sverige. Du måste vara minst 18 år för att delta. Anställda på Twilfit, Rayville eller Yasuragi och närmast anhörig får inte delta i tävlingen. De uppgifter du lämnar om dig själv som namn och emailadress i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Juryn består av Rayville och Twilfit och dess beslut kan ej överklagas.