Karriär

Tycker du om underkläder? Har du upplevt den där underbara känslan när de passar dig perfekt? Är du dessutom en uppmärksam och försäljningsinriktad person? Ja, då kanske du borde börja jobba hos oss!

Ända sedan Twilfit slog upp portarna 1922 på Nybrogatan i Stockholm har vi varit kända för en sak: expertis inom underklädesområdet. Det gör att säljarna i våra 52 butiker är jätteviktiga inom vår organisation. Servicekänsla och omtanke, både om kunden och om kollegorna är något vi värdesätter. Tidigare erfarenhet av serviceyrken och detaljhandel är så klart meriterande. Vårt största krav är dock att du precis som vi, brinner för underkläder och vill hjälpa Sveriges kvinnor att hitta rätt underkläder för just deras former.

Som nyanställd på Twilfit får du genomgå vår BH-skola och lära dig allt om underkläder. Men du får också en inblick i vår affärsidé och vision, våra värderingar och vår syn på service. Du får lära dig hur vårt sortiment är uppbyggt och mycket annat som ska hjälpa dig att känna en trygghet i ditt möte med kunden.

Är du intresserad av att arbeta som säljare lämnar du ditt CV direkt till butiken. Ange gärna i ämnesraden vilken stad du är intresserad att jobba i.

LEDIGA TJÄNSTER

Vice Butikschef Fältöversten

Butikschef Jönköping

Butikssäljare Falun

Butikssäljare Kupolen - Borlänge

Butikssäljare Gävle

Butikssäljare Västermalm

Butikssäljare Ringen

Butikssäljare Huddinge

Vice Butikschef St.Per Uppsala