Vikarierande Teamcoach

Om Twilfit

Twilfit är Nordens ledande underklädeskedja och grundades 1922. Med visionen att alla ska känna sig bekväma och självsäkra i varje situation, varje dag, erbjuder Twilfit det bästa utbudet av underkläder med den mest engagerade personalen för den moderna och medvetna kvinnan. I sortimentet ingår förutom underkläder även natt-, bad- och loungewear tillsammans med strumpor, strumpbyxor och accessoarer. Twilfits eget varumärke säljs parallellt med svenska och internationella megabrands såsom Calvin Klein, Chantelle, Triumph, Spanx och Freebra. Idag har Twilfit 300 anställda, 57 butiker och e-handel i Sverige.

Om tjänsten
Som Teamcoach på Twilfit är du resultatansvarig för en region med ca 10-15 butiker. I arbetet ingår att säkerställa det totala kundmötet, vilket innebär kompetens, kampanjer, exponeringar, det personliga mötet med kund mm. Du ansvarar även för att dina butiker följer företagets värderingar och arbetar mot uppsatta mål. Du ingår i ett försäljningsteam och rapporterar till Försäljningschef.

Om dig
Som ledare tar du tydligt ansvar för din egen prestation, utveckling och energi. Du är serviceinriktad, engagerad och flexibel. Du har både erfarenhet av och intresse för service. Du har ledarerfarenhet sedan tidigare och har förmåga att skapa god stämning och gemenskap. En av dina drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas. Du har förmågan att se och tillvarata dina medarbetares styrkor och potential. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till människor du möter. Du är tydlig i din kommunikation och att du har ett coachande ledarskap.

Du har kunskap och vana av att jobba med utveckling och ekonomisk uppföljning, du är mål- och resultatorienterad. Du finner glädje i att jobba i den dagliga driften tillsammans med dina medarbetare.

Ansökan
Tjänsten är ett vikariat på 100%. Placeringsort Stockholm. Ansök senast 20/1-2019. Frågor besvaras av Camilla Sjöholm-Vitasovic 0725-520820. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!