redovisningschef

Twilfit söker redovisningschef

Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av engagemang, affärsfokus, fart och fläkt. Då kan detta vara en "Perfect Match" för dig.

Twilfit är en dynamisk arbetsplats med många spännande utmaningar.  Vi är idag 350 anställda i våra butiker och på servicekontoret i Sickla. Företaget har nyligen inlett en rekonstruktion med målet att snabbt skapa ett framtidsanpassat lönsamt bolag. 
 
Till modeföretaget Twilfits trevliga huvudkontor i Nacka (Stockholm) söker vi nu en Redovisningsansvarig. I din nästa utmaning erbjuds du en tjänst med stort eget ansvar inom redovisning, bokslut och rapportering samt ett arbetsledande ansvar för en ekonomiassistent. Varmt välkommen med din ansökan.
 
som Redovisningsansvarig ingår du i ekonomiavdelningen som består av 3 personer och du rapporterar till CFO.
 
Dina arbetsuppgifter i huvudsakI ditt arbete och ansvar ingår i huvudsak:
  • löpande redovisning och avstämningar
  • moms och skatter
  • månadsbokslut och rapportering
  • årsredovisning
  • kontakt med revisorer och myndigheter
Då det är en mindre ekonomiavdelning krävs det en person som är flexibel att vid behov fungera som backup för ekonomiassistenten.
 
Vem är du?
 
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har mycket god kompetens av helheten inom redovisning och har minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete med bokslut och rapportering. Meriterande är tidigare bakgrund från bolag med stora flöden och har du erfarenhet av detaljhandel och lagerredovisning ser vi det som ett plus. Har du arbetat inom revision är det fördelaktigt men inget krav.
 
Du en van användare av officepaketet, i synnerhet Excel. Som person har du stort eget driv, är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete samt säkerställer deadlines.
 
I denna rekrytering samarbetar Twilfit med Executive Recruitment. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt då vi fortlöpande gör urval och kallar till intervju. Har du frågor kring rollen? Hör då av dig till vår CFO Johan Nilsson, +46 708 28 03 71 alt ansvarig rekryterare.