Försäljningschef

Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av engagemang, affärsfokus, fart och fläkt. Då kan detta vara en "Perfect Match" för dig.

Twilfit är en dynamisk arbetsplats med många spännande utmaningar.  Vi är idag 350 anställda i våra butiker och på servicekontoret i Sickla. Företaget har nyligen inlett en rekonstruktion med målet att snabbt skapa ett framtidsanpassat lönsamt bolag. 

Butiker och personal som ger våra kunder en fantastisk köpupplevelse kommer vara hörnpelaren i nya Twilfit och vi söker nu en driven Försäljningschef som vill vara med på en spännande tillväxt- och förändringsresa. Vi söker dig som är redo för en ny spännande utmaning och som vill vara med och ta Twilfit till nästa nivå.

Som försäljningschef får du både en operativ och strategisk roll och till din hjälp har du ett säljteam med två Teamcoacher och 57 butikschefer. Du kommer att vara ansvarig för våra butiker både avseende omsättning och genomförande av våra strategiska och operativa mål. Du ingår i ledningsgruppen och tillsammans med VD och övriga i ledningsgruppen utformar ni kort- och långsiktig tillväxt- och försäljningsstrategi i syfte att realisera bolagets långsiktiga tillväxtambitioner.

Som chef för säljteamet motiverar och utvecklar du medarbetarna och skapar en stark teamanda som i sin tur bidrar till gemenskap och professionalism. Du har löpande kontakt med teamet och ger dem support genom att vara en närvarande och engagerad ledare.
 
Vi vill att du:
  • har goda ledaregenskaper som skapar engagemang och motivation.
  • är kommersiell och har en stark förståelse för affären.
  • är passionerad, strukturerad och du drivs av att utveckla försäljningen och skapa resultat.
  • är stark på att analysera siffror och van att omvandla dina analyser till framgångsrika resultat för verksamheten.
  • har erfarenhet från att leda och utveckla ett säljdrivande team och arbetar målinriktat för att utveckla säljorganisationen och skapa resultat.
  • är van att definiera mål för det egna området samt nedbrutet per medarbetare.
  • är flexibel och har möjlighet att kontinuerligt resa i Sverige för att möta säljteamen i våra butiker.
  • är van att ha en nära dialog internt och externt och är en stark relationsskapare
  • är van att arbeta med IT och arbetar strukturerat utifrån system och de tekniska hjälpmedel som finns till förfogande
  • har ett stort intresse för vad som händer inom retail. Du motiveras av kombinationen strategi, operativ exekvering och uppföljning.
En bra bakgrund är många år inom retail varav ca 3-5 år som Försäljningschef eller motsvarande. Du har varit i snabbrörliga och säljinriktade bolag. Du har drivit kultur- och värderingsfrågor och har med fördel tidigare varit med om en förändringsresa.
 
I denna rekrytering samarbetar Twilfit med Executive Recruitment. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt då vi fortlöpande gör urval och kallar till intervju. Har du frågor kring rollen? Hör då av dig till vår VD Henrik Fischer, +46 70 181 65 00 alt ansvarig rekryterare.
 
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, utan endast via registrerad ansökan HÄR.