Spacer-BH

Ett lättare alternativ

VAD ÄR EN SPACER-BH?

En Spacer-BH ser ut precis som en vanlig T-shirt BH men du kommer att känna skillnaden så fort du tar på dig den. Kuporna är tillverkade i ett extremt lätt material som andas, vilket gör dem perfekta för varmare dagar och bra för dig som vill undvika att svettas så mycket kring bysten. Spacer-vadderingen är nämligen uppbyggd av små hål som gör att luft kan passera genom kupan. Känslan blir att du bär något lätt och komfortabelt, som knappt känns alls. Våra spacer-BHar ger dig det stöd och den form du önskar åt din byst och det lätta materialet kommer att göra att du vill behålla din BH på hela dagen lång.

DISKRET FORMANDE MED LÄTT LYFT

Med en soft top, eller en anan lätt sorts BH, kan formen på brösten bli lite annorlunda från det många önskar sig av en BH. Förutom det fantastiska tyget har våra Spacer bras precis lika fin passform som våra andra fantastiska BHar, med vacker mould som ger rund och fin form.

STÖD OCH BEKVÄMLIGHET

Support är ibland något som glöms bort i jakten på nättare BHar, men spacertyget har gjort det möjligt att kombinera en nättare BH med ordentligt stöd.

LÄTT OCH LUFTIGT

Tack vare fokuset på att välja endast högkvalitativa material som är lätta och luftiga för att designa och skapa denna sorts BH så är en av de absolut största fördelarna att det känns som att du inte har på dig någon. Att få komma hem och slänga av sig BHn kommer inte längre vara en av de bästa stunderna på dagen.

Det du kommer märka är de andra fina fördelarna med BHn - eftersom den andas så bra så blir det inte lika fuktigt mellan byst och BH, något som annars kan bli obekvämt under varma sommardagar. Tyget skapar likt siden ett luftrum mellan kroppen och omgivningen som gör det varmare när det är kallt, och kallare när det är varmt.