It will fit your nights out – and we can help you!

 

 

Höj festkänslan med rätt underkläder!

En riktigt rolig fest börjar med bekväma underkläder. De ska även passa till rätt outfit och tillfälle. Du kanske har hittat den perfekta klänningen för födelsedagsfesten eller nyår men vet inte vilka underkläder som passar bäst under den? Ingen fara, vi hjälper dig. Ta med dig dina festkläder till vår butik så hjälper vi dig att hitta det du behöver. Det finns underkläder som är mer klassiska, sensuella, bekväma eller praktiska. Allt beror på vad du gillar och vad du ska bära över, men med rätt underkläder så blir klänningen ännu snyggare. Gör dig redo för säsongens alla fester och besök oss redan idag! Spana även in vår guide här nedan som hjälper dig i BH-djungeln.

För snyggaste urringningen

Push-up bh är en skön BH med fyllig vaddering som lyfter från sidan och snett uppåt inåt. Den framhäver bysten och ger en accentuerad klyfta. Är väldigt fint under U och V ringade plagg. En bra party-bh!

Se alla våra Push-up BH:ar här >>

 

 

För bara axlar  

Axelbandslösa balconette är ett perfekt alternativ när du vill ha en vanlig bh som ger stöd och formar snyggt, men utan axelband. Passar bra under axelbandslösa toppar och klänningar, halterneck eller under linnen med tunna band. Är du inte bekväm med att knäppa bort banden kan du alltid byta ut till genomskinliga.

Självhäftande bh är en bh som sitter fast med självhäftande klister mot kroppen, har ingen knäppning i ryggen och är utan axelband vilket gör att den knappt syns under kläder. Självhäftande bhar formar lite och ger en klyfta, men ger inte så mycket stöd. Ett väldigt bra alternativ om du har en avklädd klänning som visar mycket hud, eller om du vill visa ryggen och axlarna utan att visa någon bh. En bra uppfinning till bal, bröllopsklänningar och djupa ryggringningar, som kan vara svåra att hitta bh till.

 

Se alla BHar för bara axlar här >>

 

 

När du bär ryggen fri

Natural shaping bh är en tunn BH som ger dig ett naturligt lyft. Denna BH är i ett tunt och följsamt material skapar den en osynlig look. Eftersom kuporna är något mer täckande passar den även fint till plagg som kan vara något genomskinliga, så som spetsklänningar, brudklänning med mera.

Nipplecovers är ett perfekt sätt att gå utan bh men ändå få ett litet skydd och form för bröstvårtorna.

Din vanliga bh med Low Back Straps är perfekt för dig som måste ha en BH men inte vill att den syns när du har en djupare ryggrigning. Dessa genomskinliga band hakar du lätt på din vanliga BH och fäster bekvämt runt midjan. 

 

Se alla våra BHar för bar rygg här >>

 

 

Under tunna blusen och tajta toppar

Shapelinne är det bästa tricket för att snabbt få till en snygg siluett. Shapekläderna finns i shorts, linne, underklänning och trosor. Ett enkelt sätt att ta till när något inte sitter exakt som det ska.

Minimizer är en bh som förminskar bysten och håller den på plats. Har man lite större byst och ska ha en klänning med högre hals kan det vara fint att forma till bysten ordentligt och känna att den sitter på plats. Ger en fin silhuett.

T-shirt bh är den perfekta bh:n till vardags men även till fest. En T-shirt bh ger din byst en snygg form tack vare den vadderade släta kupan utan sömmar och push-effekt. Bh:n blir nästintill osynlig även under tighta kläder.