Fin till fest

Höj festkänslan med rätt underkläder!

En riktigt rolig fest börjar med bekväma underkläder! Ta med dig dina festkläder till vår butik så hjälper vi dig att hitta det du behöver. Hos oss kan du boka en Personal Shopper som hjälper dig att hitta rätt! Kontakta din butik för att boka  en tid som passar (hitta butik). Just nu får du 20% på hela ditt köp när vår Personal Shopper hjälper dig att prova ut rätt underkläder till din festoutfit. Gör dig redo för säsongens alla fester, besök oss idag!

Få tips på festfina underkläder här

Till ett festligare tillfälle är det viktigt att vi har underkläder som vi känner oss bekväma i men som också passar plagget och tillfället. Det finns underkläder som är mer klassiska, sensuella, bekväma eller praktiska. Allt beror på vad du gillar och vad du ska bära över, men med rätt underkläder och strumpbyxor så blir klänningen ännu snyggare.

BH

Problem med att välja rätt BH till klänningen är vanligt, och  som vi alla någon gång stött på… Men lägger man ner lite energi och hittar rätt blir resultatet så bra! Så vad syns minst under klänning...? Ska man visa banden...? Sitter den verkligen uppe...? Vi hjälper dig att hitta rätt!

Balconette… är ett perfekt alternativ när du vill ha en vanlig bh som ger stöd och formar snyggt, men utan axelband. Passar bra under axelbandslösa toppar och klänningar, halterneck eller under linnen med tunna band. Är du inte bekväm med att knäppa bort banden kan du alltid byta ut till genomskinliga.

Push-up… ger ett väldigt fint lyft under bysten och ger även en klyfta. Passar bra under blusar där man vill framhäva urringningen, och är väldigt fint under U och V ringade plagg. En bra party-bh!

Nipplecovers… är ett perfekt sätt att gå utan bh men ändå få ett litet skydd och form för bröstvårtorna.

Minimizer… är en bh som förminskar bysten och håller den på plats. Har man lite större byst och ska ha en klänning med högre hals kan det vara fint att forma till bysten ordentligt och känna att den sitter på plats. Ger en fin silhuett.

Soft top… är tunna mjuka toppar utan bygel, kan både vara vadderade och ovadderade. Är väldigt fint att ha under transparenta toppar och tunna klänningar, våga låta bhn synas lite vid urringningen eller igenom toppen. En trendig detalj utan att bli för avslöjande!

Självhäftande bh…är en bh som sitter fast med självhäftande klister mot kroppen, har ingen knäppning i ryggen och är utan axelband vilket gör att den knappt syns under kläder. Självhäftande bhar formar lite och ger en klyfta, men ger inte så mycket stöd. Ett väldigt bra alternativ om du har en avklädd klänning som visar mycket hud, eller om du vill visa ryggen och axlarna utan att visa någon bh. En bra uppfinning till bal, bröllopsklänningar och djupa ryggringningar, som kan vara svåra att hitta bh till.

Här kan du köpa BHar

TROSOR

Sömlösa trosor är ett perfekt alternativ när du ska ha något tightare på dig och inte vill att troskanten ska synas. Dom är mjuka och tunna i materialet och tar ingen plats under, eftersom materialet är blankt faller plaggen över väldigt snyggt.

Stringtrosan är också ett bra alternativ då den ger en ”nästan osynlig effekt”, men under lite skirare och tunnare material så kan det vara snyggare med sömlöst.

Tips! Du vet väll att beige syns minst under vitt? Till vita byxor och klänningar är det allra bäst att ha beige underkläder.

Här kan du köpa trosor

STRUMPBYXOR

Strumpbyxor med ett fint mönster eller färg kan göra att en enkel klänning blir lite festligare. Prickigt, glittrigt, randigt, färgat eller nät är superfint att använda som en accessoar till klänning eller kjol.

Shape…Strumpbyxor med shape är ett bra val om man vill forma och få en jämn siluett under åtsittande plagg. Håller in midja och rumpa på rätt ställen.

Färg och mönster…passar väldigt fint till enklare klänningar för att liva upp outfiten lite. Kan också vara fint till mönstrat, våga miss-matcha!

Heltäckande eller tunna…Till fest är det alltid snyggt med tunna blanka strumpbyxor, antingen i svart eller en tunn hudfärgad variant med lite skimmer i. Men ibland kan det vara lika fint med en tjockare heltäckande strumpbyxa, om man vill få ett helsvart intryck.

Stay ups…Är höga strumpor som går upp till låret och sitter uppe med silikonband. Är en snygg accessoar men är också praktiskt om man vill ha strumpbyxor men tycker att linjerna syns för mycket under klänningen.

Här kan du hitta strumpbyxor

UNDERKLÄNNING

Har du en klänning som är lite genomskinlig är det perfekt att ha en tunn underklänning i antingen hudfärgat eller svart, samma färg som klänningen brukar ge bäst resultat. När du har en underklänning faller det som du har över väldigt snyggt och stannar inte upp i tyget. Ger ett väldigt fint fall.

SHAPE PLAGG

Shapekläder är det bästa tricket för att snabbt få till en snygg siluett. Finns i shorts, linne, underklänning och trosor. Ett enkelt sätt att ta till när något inte sitter exakt som det ska.