Bröllop

Underklädestips till bröllop

På bröllopsdagen är det viktigt att du känner dig bekväm och fin, och en del av det är att välja rätt underkläder till klänningen. Det viktigaste är att det ger bra stöd samtidigt som det är bekvämt och fyller rätt funktioner. Vi hjälper dig!  

Tips! Använd bekväma och funktionella underkläder på dagen som passar bäst till din klänning, så kan du ha ett annat set att byta om till på kvällen.

BH OCH TROSA

Rätt storlek och modell på bh:n är extra viktigt så att bröllopsklänningen sitter som den ska. Tänk ut i tid vad som skulle fungera bäst till din klänning, vad du vill ha för funktion och form. Viktig aspekt är att även tänka på hur din klänning ser ut på baksidan. Vi har flera bra BH-tillbehör som kan komplettera din BH och få den att inte synas. Besök oss i butik så hjälper vi dig att hitta rätt!

Sömlösa trosor passar väldigt bra om du vill slippa kanter under klänningen, finns i både beige och vitt. Det finns också många trosor med shape-effekt om man vill ha lite extra stöd. Oavsett är det viktiga att du känner dig bekväm och fin i dina under. 

Köp BH här

Köp trosor här

STRUMPBYXOR

Hudfärgade eller vita strumpbyxor är väldigt fint till en bröllopsklänning. Det finns flera alternativ att välja på. Skimrande, bronsfärgade eller tunna så att dom knappt syns. Det finns även smarta strumpbyxor som är gjorda för öppna skor, och såna som ger en snygg hudton där blåmärken och andra små skavanker döljs, välj det som passar dig och din klänning bäst.

Stay ups är också ett alternativ om man vill slippa sömmar och kanter, det är också väldigt smidigt när man ska gå på toaletten och liknande. Tänk på att inte ha bodylotion på dig när du sätter på dig strumporna, då hasar de ner.

Tips! Köp ett par strumpbyxor i reserv.

Köp strumpbyxor här

SHAPE

Det finns många shapeware som passar perfekt att ha under bröllopsklänningen, beroende på vad du vill ha för resultat. Det finns underklänningar, trosor, shorts, linnen och strumpbyxor. Välj det som syns minst under din klänning, och tänk på att det ska vara bekvämt och att du ska kunna sitta, stå och dansa. Prova ut och ha på dig dem ett tillfälle innan så du känner efter hur de känns!

Köp shape här

LÄS ÄVEN...

Så blir du redo för fest i fina underkläder som lyfter din outfit inför säsongens alla festliga tillfällen! Hitta plaggen som är smickrande för figuren och som får dig att känna dig som festens stjärna! 

Lär mer om vad du ska tänka på när du står inför valet av underkläder inför fest. Vi ger dig tips och råd på hur dina underkläder ska sitta