Trosguide

Våra trosmodeller är framtagna för att passa alla olika kroppsformer, tillfällen och klädesplagg.

HITTA RÄTT TROSSTORLEK

Undvik att köpa med dig trosor som inte sitter bra eller känns obekväma på din kropp genom den här guiden. Att bära trosor som ger dig en bra känsla oavsett tillfälle under dagen är enkelt om du vet mer om vilken modell som sitter bäst under olika plagg. 

Vi använder oss i dag av europeisk storleksstandard på trosor, nattplagg och casualplagg. Detta innebär att du som kund sedan länge kan uppleva att storlekarna blivit större än tidigare. Till exempel var en medium tidigare 38/40, men är numera storlek 40/42. Om du har storlek 40/42 bör medium passa bra för dig.

storleksguide

HipsterHipster – sitter på höften och har en mellanhög benskärning. Bra under t.ex. jeans som är låga i midjan.

StringtrosorString - osynlig bakifrån och extremt högt skuren i benöppningen. Bra under tighta kläder eftersom troskanten inte syns.

HalfstringHalfstring - något lägre i midjan men med högt skuren benöppning. Den är något mindre över baken, men ska inte gå in mellan skinkorna. Funkar bra under byxor och kjol med låg linning. Ett lite mer klätt alternativ till string, troskanten syns inte.

SliptrosorSlip – även kallad brief, tanga, tai eller rätt och slätt vanliga trosor. Den har normalhög midja och någothögre benskärning.

MaxitrosorMaxi – går högt upp i midjan med ganska lågt skuren benöppning. Skönt när du har byxor eller kjol med hög linning.

BoxerBoxer – mellanhög modell med något lägre benskärning som går ned lite på benet.