Funktionsguide

Vi vill hjälpa dig att hitta den perfekta passformen

I den här guiden ger vi dig tips och råd kring hur du hittar underkläder är anpassade för just dina behov och din kropp. För underkläder kan göra underverk. Hos oss hittar underkläder som tajtar till, lyfter, framhäver och formar. Du kan även besöka en Twilfit-butik så hjälper vi dig att hitta rätt!

SKAV PÅ INSIDA LÅR

Har du som många andra kvinnor problem med att låren skaver mot varandra när du har kjol eller klänning? Då är en shape-byxa till stor hjälp. Byxan slimmar höfter och lår så att friktionen minskas.

SLIMMA MIDJAN

Vill du få en slankare siluett kring magpartiet så har vi linnen som håller in och formar kroppen så att dina kläder sitter bättre. Har du klänning så är en underklänning i shape-material att rekommendera.

KJOLEN "KLÄTTRAR UPP"

För att förhindra din kjol "klättar upp" när du rör på dig så kan du ha en underkjol i micromaterial.  Den formar även din figur och du får ett snyggare fall på din klänning.

VILL HA MER KLYFTA

En push-up BH framhäver bysten genom trycket snett nerifrån. Är du ute efter en djupare klyfta ska du välja en Super-push som lyfter bysten från sidan eller en plunge-BH som har en djup V-skärning.

BH-BANDEN SKAVER PÅ AXLARNA

Här behöver du troligen ett annat omkrets-mått på din BH. Banden över axlarna ska inte hålla upp dina bröst själva utan bandet runt ryggen ska hålla upp brösten till 80 procent. Skulle inte det hjälpa så finns det axelbandskuddar.

BH:N GLIDER NER ÖVER BRÖSTEN

Om din BH glider nedåt så att det skapas "dubbel-bröst" så rekommenderar vi att du går upp i kupstorlek så att brösten täcks mer uppåt. Se vår storleksguide för att ta reda på om du har rätt storlek.

BH:N FÅR INTE SYNAS

Har du en djupt v-ringad klänning eller en skir blus som du inte kan bära en BH under så finns det "nipple covers" och andra smarta varianter du kan ha istället.

HÄNGANDE BRÖST

Här rekommenderar vi en BH som lyfter bysten och ger stöd. En balconette eller en push-up BH är bra val.

RYGGBANDET GLIDER UPP

Bandet runt ryggen ska sitta rakt och inte glida upp mellan skulderbladen. Din BH är i sådant fall för stor, ta en med mindre omkrets runt ryggen, gå t ex från 75 till 70.

STORA BRÖST

Stora, tunga bröst som inte får det stöd som behövs kan leda till att du får ont i nacke och rygg. En större byst behöver ett bredare band med många hyskor och hakar som ger bra stöd. Se modeller som har kupstorlekar upp till J. Vill du få en känsla av att din byst är mindre så satsa på en minimizer-BH.

VALKAR PÅ RYGGEN

Kärlekshandtag på ryggen kan döljas med en BH med bred rygg. 

SLIMMA/FORMA LÅR OCH RUMPA

Har du klänning eller kjol så har vi en mängd strumpbyxor och shape-byxor som format och slimmar.