Get the party startin´!

HÖJ FESTKÄNSLAN MED RÄTT UNDERKLÄDER!

En riktigt rolig fest börjar med bekväma underkläder som passar till din outfit. Du kanske redan har hittat den perfekta klänningen för födelsedagsfesten eller nyår men vet inte vilka underkläder som passar bäst under den? Ingen fara, vi hjälper dig. Först bör du fundera på vad du vill att dina underkläder ska göra för dig. Spana sedan in vår guide nedan så hjälper vi dig rätt! Behöver du mer hjälp är du självklart välkommen till en av våra butiker, i utvalda butiker kan du också boka Twilfitting. Läs mer om Twilfitting här.

Två av våra varumärken – Freebra och Spanx – är verkliga experter på att tillhandahålla produkter som lyfter din outfit till en ny nivå. 

För snyggaste urringningen

Cleavage Boost Bra skapar en fin klyfta samtidigt som den lyfter och täcker, precis där man vill. Denna tunna BH formar sig efter din kropp och är ett måste för den urringade blusen eller klänningen.

Få ett omedelbart lyft med Freebras Push-Up Pads, inlägg i silikon som formar sig efter din byst och skapar ett naturligt lyft. Passar alla bh (även bikini-bh) då inläggen är vattentäta.

För bara ryggar och axlar

Freebras silicon bh formar lätt, ger en klyfta och är ett väldigt bra alternativ om du har en avklädd klänning som visar mycket hud, eller om du vill visa ryggen och axlarna utan att bh:n syns.

Natural shaping bh är en tunn bh som ger dig ett naturligt lyft. Gjord i ett tunt och följsamt material som skapar en osynlig look. Eftersom kuporna är något mer täckande passar den även fint till plagg som kan vara något genomskinliga, så som spetsklänningar, brudklänning med mera.

Nipplecovers är ett perfekt sätt att gå utan bh men ändå få ett litet skydd och form för bröstvårtorna.

Tejp är en annan hemlighet. Med Breats Lift ups kan du forma dina bröst och hålla dem på plats hela dagen medan en klassiska Fashion Tape håller plaggen på plats.

För tighta plagg - Shaping med SPANX

Med rätt plagg under ger du din outfit de bästa förutsättningarna. Shapewear från Spanx kommer i många olika modeller så att du kan du välja plagg efter vilken effekt du är ute efter.

När du är ute efter lätt shaping

Med shapelinnet Thintastic får du snabbt en snygg siluett. Ett tunt och skönt linne med shapingeffekt och utskurna partier för byst, för att inte platta till bysten.

Sömlösa plagg som inte syns

Genom att använda plagg utan sömmar undviker du att trosan syns under mer åtsittande plagg. Välj mellan shapingtrosan String everyday thong, boxern Everyday Boyshort  eller maxitrosa Undie Tectale som alla har en lätt shapeeffekt.

Shapeshortsen Higher Power Shorts är även de helt sömlösa. Shortsen håller in mage och lår samtidigt som de lyfter din rumpa.

Fokus på mage, rumpa och lår

Söker du något som håller in både mage, rumpa och lår?

Trosa Undie-Tectable från Spanx är en skön, nätt shapetrosa i hipstermodell. Trosan slimmar åt magen och är halvtäckande baktill. Med vacker spets både fram- och baktill.

Higher power panties är en shapetrosa som håller in mage och rygg samtidigt som den lyfter ändan. En bekväm trosa i ett supermjukt och lätt material.

Shapebyxa Thintastic är gjord i väldigt tunt material som slimmar mage, höft och lår. Med ett förstärkt magparti för extra shapingeffekt i midjan.

Shapbyxa MT oncore är en rejäl shapebyxa med Spanx smarta teknologi som slimmar åt på "rätt ställen". Slimmar mage, rygg, lår och höfter med förstärkta zoner på mage och ryggslut samt utskurna zoner för rumpan som ger ett snyggt lyft.

Se allt från Spanx

Fler smarta bh-lösningar

Du vet väl om att Freebra har smarta lösningar som gör att du kan förändra din bh så att den passar till ännu fler plagg?

Low Back Straps är perfekt för dig som måste ha en bh men inte vill att den syns när du har en djupare urringning back. Dessa genomskinliga band hakar du lätt på din vanliga bh och fäster bekvämt runt midjan. 

Med Bra Extenders kan du enkelt och snabbt addera fler hakar till din BH för extra komfort.

Clear Bra Straps ger din styling nya möjligheter. De genomskinliga banden i silikon är justerbara och fungerar till i princip alla axelbandslösa bh.

Crossback Bra Clip håller dina bh-band på plats hela dagen utan att de syns eller glider av axeln. Perfekt för klänningar eller toppar med brottarrygg.

Med Shoulder Cushions behöver du aldrig mer obekväma och skavande axelband. Shoulder Cushions avlastar dina axlar och din BH och ger dig extra komfort.