Free To be Dedicated

Möt Madeleine Uggla

Passion. Övertygelse. Allt eller inget, hela tiden framåt. Att vara passionerad och dedikerad vet skejtaren, surfaren och yogautövaren Madeleine Uggla en hel del om. Eftersom hon har lagt ner mycket tid och energi på sin passion kan hon idag leva på det sätt som hon vill, helt efter sina egna regler. Vi är också dedikerade till vår passion: att skapa snygga plagg som sitter bekvämt, och som håller över tid. Komfort, design och kvalitét är våra ledord. Vi vill att du ska kunna kan lita på att det vi gör, gör vi bra – så att du kan koncentrera dig på det som förgyller ditt liv.

Men hur började allt för Madeleine?
”Jag började skejta som femtonåring. Att skejta som ensam tjej då var kanske inte alltid det lättaste. Det var inte så att jag gled på en räkmacka. Det var ingen som gav mig en plats, utan jag fick lära mig att ta den. Det har format mig till den jag är idag och jag är otroligt tacksam för det. ”

Varför just skateboard och vad är nyckeln till din framgång?
”När jag utövar min passion eller mina passioner, till exempel då skateboard, känner jag mig framförallt fri och tillräcklig. Och det är kravlöst. Det här behöver jag för att bli komplett. Jag tror inte på att det här med talang bara är något som faller för vissa människor utan det handlar om dedikering och tid. Var lägger du din tid och energi?”

Vad är viktigt för dig när du väljer underkläder?
”När det kommer till underkläder så…Då vill jag inte att det ska vara någonting jag tänker på. Man vill inte att man ska behöva dra och slita…och känna att det sitter någonting där. Det ska bara var där.”

Kolla in Madeleines favoriter från vår höstkollektion nedan.