Möt Shora Dehnavi


1 / 3
2 / 3
3 / 3

 

Låt känslan styra formen, låt drömmarna ta plats. Lev, andas, älska, gråt. Allt är möjligt när du hittar rätt. Vikten av att hitta sin plats, och våga satsa, vet graffitikonstnären Shora Dehnavi en hel del om. Genom att vara dedikerad till sin passion har graffitikonsten idag blivit som en förlängning av henne själv.

Vi på Twilfit är också dedikerade till vår passion: att skapa snygga plagg som sitter bekvämt, och som håller över tid. Komfort, design och kvalitét är våra ledord. Vi vill att du ska kunna kan lita på att det vi gör, gör vi bra – så att du kan koncentrera dig på det som förgyller ditt liv.

Kolla in Shoras favoriter från vår höstkollektion nedan.

Varför graffiti?
Via graffitin så hittade jag mitt uttryck. Det var som att jag fick mitt språk och kunde uttrycka mig fritt.

Hur kom du först i kontakt med graffitivärlden?
Jag hittade graffitin väldigt sent, eller den hittade mig kanske man ska säga. Jag började måla när jag var 28 år. Allt bara lossnade när jag fick spreja. Jag hade testat allting, men med sprayburken så fick jag en helt ny frihet. Jag är helt självlärd och har varit ganska ängslig om att inte ha en utbildning men det har liksom lett till att jag är där jag är i dag.

Vad är det som är som härligt med ditt skapande?
Man rör sig på ett speciellt sätt. Man tar ut rörelserna och kan måla stort. När jag skapar kan jag nästan bli manisk. Och det är då jag mår som bäst.