Esprit Badkläder

Esprit är ett internationellt modemärke som representerar stil och kvalitet och grundar sig på kreativitet och ansvar sammansatt med en solig Kalifornisk attityd.

Enkel, äkthet och lättsam livsstil står i centrum för varumärkets filosofi. Dessa positiva värden skiner igenom på alla nivåer, från den avslappnade skrädderiet till användningen av naturmaterial och ansvarig produktion. Esprits strävar efter att fånga marknadstrender och nyheter i färg, kvalitétyger och former och uttrycka dem i den enkla, avslappnade och bekväma Esprit-stilen. Esprit satsar på varje plagg med val av tyg, passform och perfekt kvalitet. 

På Twilfit hittar du ett stort utbud av underkläder och badkläder från Esprit. Vi har valt ut det bästa från säsongens badkollektion och samlat det här. På Twilfit kan du välja baddräkter eller snygga bikinis med härliga sommarmönster. Mixa och matcha överdelar och underdelar. Komplettera din beach look med en skön sommarklänning med bekväm passform och härliga färger. Hitta din sommarstil med Esprit.