Beställning och leverans

LEVERANSTID

Har du beställt varor under ett värde av 250 kr och med en vikt på max 150 gram, skickas de direkt ut till din brevlåda inom 2-5 arbetsdagar. Har din vara ett högre pris och en högre vikt än ovan angivet levereras ditt paket till ditt närmaste DHL-ombud normalt inom 2-5 arbetsdagar.

Sista dagen för beställning är 17 december kl 12:00 om du vill få din leverans innan jul. 

Vid större kampanjer som t. ex. vid REA kan leveranstiden öka något.

ORDERBEKRÄFTELSE OCH LEVERANSBEKRÄFTELSE

När du slutfört en beställning får du en orderbekräftelse per e-post. Om du inte mottagit en orderbekräftelse, meddela vår kundservice på kundservice@twilfit.seså skickar vi bekräftelsen på nytt. När varorna skickas från vårt e-handelslager så får du även en leveransbekräftelse per e-post. Där finner du instruktioner om hur du kan spåra ditt paket. Orderbekräftelsen gäller som kvitto vid retur i butik.

AVISERING

Leverans till DHL:s utlämningsställe aviseras först per sms, sedan skickas påminnelse via brevavi från posten.

För att söka efter ditt paket rekommenderar vi att du besöker DHL. 

DELLEVERANSER

Twilfit använder sig inte av delleveranser om en eller flera varor i beställningen inte kan levereras. Istället skickas de varor som kan levereras och de varor vi inte kan leverera stryks från din order.

FRAKTKOSTNAD

Fri frakt på alla beställningar på Twilfit.se. Returkostnad på 39 kr tillkommer vid ev. retur till vårt ehandelslager. Fri retur i butik.

EJ UTHÄMTADE PAKET

Paketet som inte hämtas ut inom 14 dagar skickas automatiskt tillbaka till Twilfits e-handelslager. Om du inte hämtar ut ditt paket får du betala en hanteringskostnad för outlöst paket om totalt 150 kronor. Denna hanteringskostnad motsvarar de fraktkostnader och administrationshantering som det har orsakat oss att skicka ut ditt beställda paket samt mottagit det i retur till vårt e-handelslager.

UTLÄMNINGSSTÄLLE

DHL ansvarar för ditt paket när det har lämnat vårt lager. Har paketet kommit fel, vänligen kontakta  DHL.