Beställning och leverans

LEVERANSTID

Pga av omständigheterna som råder just nu så har vi längre leverans samt svarstider än vanligt.
Vi hoppas på din förståelse för detta.

Ditt paket levereras inom 1-3 dagar till ditt närmaste DHL-ombud. 
Vi levererar måndag till fredag med undantag för nationella helgdagar. Vid större kampanjer eller vid REA kan leveranstiden öka något.

ORDERBEKRÄFTELSE OCH LEVERANSBEKRÄFTELSE

När du slutfört en beställning får du en orderbekräftelse per e-post. Om du inte mottagit en orderbekräftelse, meddela vår kundservice på kundservice@twilfit.seså skickar vi bekräftelsen på nytt. När varorna skickas från vårt e-handelslager så får du även en leveransbekräftelse per e-post. Där finner du instruktioner om hur du kan spåra ditt paket. Orderbekräftelsen gäller som kvitto vid retur i butik.

AVISERING

Leverans till DHL:s utlämningsställe aviseras först per sms, sedan skickas påminnelse via brevavi från posten.

För att söka efter ditt paket rekommenderar vi att du besöker DHL. 

DELLEVERANSER

Twilfit använder sig inte av delleveranser om en eller flera varor i beställningen inte kan levereras. Istället skickas de varor som kan levereras och de varor vi inte kan leverera stryks från din order.

FRAKTKOSTNAD

Just nu fri frakt vid köp över 299 kr.  Fria returer på Twilfit.se

EJ UTHÄMTADE PAKET

Paketet som inte hämtas ut inom 14 dagar skickas automatiskt tillbaka till Twilfits e-handelslager. Om du inte hämtar ut ditt paket får du betala en hanteringskostnad för outlöst paket om totalt 150 kronor. Denna hanteringskostnad motsvarar de fraktkostnader och administrationshantering som det har orsakat oss att skicka ut ditt beställda paket samt mottagit det i retur till vårt e-handelslager.

UTLÄMNINGSSTÄLLE

DHL ansvarar för ditt paket när det har lämnat vårt lager. Har paketet kommit fel, vänligen kontakta  DHL.